Wevers Begrafenisverzorging
VOOR EEN MELDING VAN OVERLIJDEN KUNT U ONS DAG EN NACHT BEREIKEN OP
0488-411055
BloemenDe mooiste rouwbloemen bestellen is mogelijk bij Topbloemen.
Naar webshop
Persoonlijk RequiemHoud de herinnering levend met een online condoleance.
Naar webshop
WilsbeschikkingsregisterLeg uw laatste wensen vast voor de nabestaanden.
Naar webshop
Stille herinneringenEen webshop met troostproducten als sieraden en sculpturen.
Naar webshop

In memoriam

Ieder mens heeft een verhaal dat het waard is om verteld te worden. Tijdens de uitvaart, maar ook in de dankbetuiging, bidprentje of het herinneringsboek verdient de In Memoriam een plekje.
 
Een dergelijke levensloop schrijven kan voor u een hele opgave zijn. Waarschijnlijk schrijft u niet dagelijks, zit u vol met verdrietige emoties en heeft u nog heel veel andere zaken te regelen tot aan de uitvaart. Als het voor u zelf te moeilijk is, neemt Gertwin Wevers die taak op zich of schrijft de nagedachtenis samen met u. Samen vinden we de juiste woorden, zodat het wordt zoals we de overledene willen herinneren.
 

de mortuis nil nisi bonum (over de doden niets dan goeds)

De levensloop zoals wij hem beschrijven is veel meer dan een chronologisch verhaal van de hoogte- en dieptepunten van uw dierbare. Wat was zijn of haar kijk op het leven, waar werd hij blij van en wat wond hem juist op. Wat typeerde haar, wat waren haar goede kanten, maar ook haar eigenaardigheden.
Kortom, een verhaal over uw dierbare zoals u zich hem of haar herinnert. Een verhaal dat een levendig en herkenbaar beeld schept voor de naasten, maar ook voor degenen die wat verder van hem of haar afstonden.
 

Levensloop voordragen

Tijdens de uitvaartplechtigheid wordt de In Memoriam voorgedragen. Dat kunt u zelf doen, maar als u verwacht daartoe niet in staat te zijn, nemen wij deze taak graag op ons. Zo kunt u zich meer focussen op de ceremonie zelf.
Inloggen Requiem
Nieuwsbrief
Een ogenblik geduld alstublieft...