Grafmonumenten

 

Wij helpen u met het uitzoeken van een grafmonument 

Heeft u inmiddels uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats gebracht, dan kunt u in alle rust een gedenkteken voor op het graf uitzoeken.
Wij helpen u met het uitzoeken van een grafmonument. Met onze ervaring hebben wij al vele families bijgestaan.

De keuze voor een grafmonument is heel persoonlijk. Materiaal, vorm, kleur en boodschap zijn volkomen vrij. Sommige begraafplaatsen stellen echter wel bepaalde grenzen. Voor grafstenen, zerken en andere grafmonumenten. Wevers begeleidt u desgewenst bij uw keuze. De invulling van die hulp is persoonlijk. We kunnen samen met u de leverancier bezoeken, ook staan wij u met deskundig advies bij. We bespreken de gewenste opschrift en plaatsen voor u de bestelling. We zijn zelfs eventueel aanwezig bij het plaatsen van het grafmonument. Precies zoals u graag wenst.

Tijdelijk grafmonument

Voor het kiezen en vervolgens laten plaatsen van een grafmonument kunt u net zo veel tijd nemen als u nodig heeft. De begraafplaatsen stellen daar geen eisen aan. Heeft u voor uw eigen rouwverwerkingsproces  steun bij het bezoeken van het graf, dan is het wel een fijn gevoel  als het graf niet zo kaal, anoniem en afstandelijk is. Daarom plaatsen we een natuurstenen gedenktegel met de naam en de geboorte- en overlijdensdatum op het graf. Als de definitieve steen is geplaatst, kunt u deze tegel als aandenken mee naar huis nemen.

Neem contact met ons op

Neem contact op