Rouwcentrum Markhof

Rouwcentrum Markhof OpheusdenKesteren

Rouwcentrum Markhof Opheusden – Kesteren is de uitvalsbasis van Wevers Begrafenisverzorging. Het is gelegen op de Gemeentelijke begraafplaats van Opheusden en Kesteren.

Het rouwcentrum is een belangrijke plek in de dagen voor de begrafenis. Een plek waar u samenkomt om uw dierbare de laatste eer te bewijzen. Wevers Begrafenisverzorging vindt het dan ook belangrijk dat u er zich op uw gemak en voelt. Dat merkt u al bij binnenkomst.

Rouwcentrum Markhof heeft de beschikking over een familiekamer waar de naaste familie zich iedere dag tot aan de begrafenis kan terugtrekken. De kinderen kunnen er rustig spelen. We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u op uw gemak kunt bijkomen van alle emoties. Voor de kinderen is er eventueel onze rouwbegeleidster aanwezig die hen begeleidt en bijstaat. Tevens beschikken we over twee opbaarruimtes waar het lichaam van uw dierbare kan verblijven tot aan de uitvaart. In overleg kunt u er net zo vaak en net zo lang terecht als u zelf wenst. We zijn flexibel in de openingstijden en er is altijd iemand, op gepaste afstand, aanwezig om u bij te staan.

De aula, waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt, biedt plek aan circa 180 zitplaatsen. Voor de condoleance en het samenzijn nadat u uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats heeft gebracht, kunt u gebruik maken van deze zelfde aula. Mocht u vragen hebben over het rouwcentrum neemt u dan gerust contact met ons op. Voor een overlijden zijn wij te bereiken, dag en nacht  Tel. 0488-411055

In Rouwcentrum Markhof Opheusden – Kesteren bent u van harte welkom. Ook als u elders woont en u wenst gebruik te maken van de faciliteiten, zijn wij er voor u!

Routebeschrijving naar Rouwcentrum Markhof Opheusden – Kesteren

Rouwcentrum Markhof is gelegen op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Markstraat 5, 4043 JX Opheusden.

U komt vanuit Opheusden

De Markstraat is een zijstraat van de Tielsestraat, welke de verbindingsweg is tussen de dorpen Kesteren en Opheusden.

ROUTE vanaf het centrum bij het gemeentehuis van Opheusden, Burgermeester Lodderstraat 20, rijdt u richting de Dorpsstraat naar de Rijnbandijk toe. Hier gaat u op de dijk linksaf. U rijdt vandaar ongeveer 800 meter als u op een splitsing komt. Hier gaat u linksaf de Tielsestraat in. Na ongeveer 1400 meter krijgt u aan de rechterkant de eerste zijweg. Dit is de Markstraat waar het rouwcentrum aan gelegen is. Na ongeveer 300 meter krijgt u aan de rechterkant de begraafplaats met daarop Rouwcentrum Markhof.

U komt vanuit Kesteren

De Markstraat is een zijstraat van de Tielsestraat die de verbindingsweg is tussen de dorpen Kesteren en Opheusden.

ROUTE vanaf de A15. U komt van richting Rotterdam of Arnhem / Nijmegen: Neem afslag 35 Ochten / Rhenen – Ga bovenaan rechts richting Kesteren – Ga na 700 meter bij de stoplichten rechts de Hoofdstraat op – Ga na 250 meter op de rotonde rechts de Broekdijk op – Ga na 1500 meter aan het einde net na de spoorwegovergang rechts de Tielsestraat op.  Aan uw rechterkant heeft u het winkelpand van van Dam wonen en Slapen. Vandaar is de Markstraat (de tweede afslag links) na ongeveer 400 meter bereikt. Hier gaat u linksaf.  Na ongeveer 300 meter krijgt u aan de rechterkant de begraafplaats met daarop Rouwcentrum Markhof.

U komt vanuit Rhenen

ROUTE vanaf de N233 Rhenen /Veenendaal. Neem meteen na de Rijnbrug de afslag rechts richting Kesteren – Ga onderaan (onder het viaduct door) links – Na 400 meter aan het einde rechts – Na 600 meter neemt u de rotonde driekwart rond richting Opheusden – Na 1800 meter krijgt u aan de linkerkant de Markstraat. Hier gaat u linksaf.  Na ongeveer 300 meter krijgt u aan de rechterkant de begraafplaats met daarop Rouwcentrum Markhof.

Neem contact met ons op

Neem contact op