Rouwcentrum Markhof

Rouwcentrum Markhof is de uitvalsbasis van Wevers Begrafenisverzorging. Het is gelegen op de Gemeentelijke begraafplaats van Opheusden en Kesteren.

Het rouwcentrum is een belangrijke plek in de dagen voor de begrafenis. Een plek waar u samenkomt om uw dierbare de laatste eer te bewijzen. Wevers Begrafenisverzorging vindt het dan ook belangrijk dat u er zich op uw gemak en voelt. Dat merkt u al bij binnenkomst.

Rouwcentrum Markhof heeft de beschikking over een familiekamer waar de naaste familie zich iedere dag tot aan de begrafenis kan terugtrekken. De kinderen kunnen er rustig spelen. We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u op uw gemak kunt bijkomen van alle emoties. Voor de kinderen is er eventueel onze rouwbegeleidster aanwezig die hen begeleidt en bijstaat.Tevens beschikken we over twee opbaarruimtes waar het lichaam van uw dierbare kan verblijven tot aan de uitvaart. In overleg kunt u er net zo vaak en net zo lang terecht als u zelf wenst. We zijn flexibel in de openingstijden en er is altijd iemand, op gepaste afstand, aanwezig om u bij te staan.

De aula, waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt, biedt plek aan circa 180 zitplaatsen. Voor de condoleance en het samenzijn nadat u uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats heeft gebracht, kunt u gebruik maken van deze zelfde aula.

Neem contact met ons op

Neem contact op