Geplaatst op: 23-05-2019

OVERLIJDENSBERICHTEN IN UW E-MAIL

Steeds minder mensen zijn geabonneerd op een dagblad. Huis aan huisbladen worden niet altijd meer bezorgd is wat wij regelmatig te horen krijgen. Vaak met de redenering, omdat er geen bezorger is.

Wist ik maar dat … is overleden, dan had ik mijn medeleven kunnen betonen.

Wevers begrafenisverzorging, helpt u verder en geeft u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van een overlijden. Wij stellen u op de hoogte met verdere informatie door aan u een gepaste e-mail te sturen.

TOESTEMMING VAN NABESTAANDEN

Net als een aankondiging van een overlijden in o.a. dagblad, kerkbode, of huis aan huisblad vragen wij aan de nabestaanden om toestemming hiervan. Zij besluiten of het wel of niet wordt geplaatst.

WANNEER ONTVANGT U DE E-MAIL

U ontvangt het bericht voor het moment van de condoleance, zodat u altijd de mogelijkheid hebt om aan de familie uw medeleven te betonen door bijvoorbeeld uw persoonlijke condoleance aan hen uit te brengen, omdat u tijdig op de hoogte ben gebracht van o.a. de locatie, tijdstip en dag.

OVERLIJDENSBERICHT LATEN PLAATSEN

Mocht u op dit moment zelf betrokken zijn bij een overlijden en een overlijdensbericht op deze manier willen laten versturen is dat geheel gratis!

U kunt dan uw overlijdensbericht toezenden aan: info@weversuitvaart.nl