Een begrafenis regelen in Kesteren – Neder-Betuwe

Een begrafenis regelen in het dorp Kesteren – Gemeente Neder-Betuwe

Voor het regelen van een passend afscheid en de begrafenis in Kesteren in de Gemeente Neder-Betuwe staan wij u, met onze dienstverlening, bij. Wij helpen uw uitvaart persoonlijk en luisteren na de wensen van u, regelen en verzorgen wij het! Omdat onze betrokkenheid met het dorp groot is kunnen wij u hierdoor nog beter terzijde staan. Het kennen van de gebruiken, gewoonten en tradities, maar ook de locaties om een waardig afscheid voor u te organiseren is bij ons bekend.

In Kesteren, maar ook in de gehele regio zijn wij er voor u. Wij helpen u voor een begrafenis volgens uw wensen. Zomaar enkele mogelijkheden van een begrafenis in Kesteren hebben wij voor u in de hieronder genoemde opsomming weergegeven.

Een betekenisvolle begrafenis geeft meerwaarde, wij regelen dat voor u in Kesteren!

  • Een eenvoudige ingetogen begrafenis
  • Een kerkelijke begrafenis volgens de gebruiken en gewoonten van de desbetreffende kerkgemeenschap.
  • Een uitvaart waarin u zelf veel de regie in handen wilt houden
  • Een maatwerk begrafenis, waarin wij u alles uit handen nemen
  • Een buitengewoon, bijzondere ceremonie en begrafenisplechtigheid, net even anders afscheid nemen
  • Wij wonen elders in Nederland, maar de begrafenis is in Kesteren. “Wij, familie Wevers, wij zijn er voor u!”
  • U weet nog niet hoe u uw begrafenis wenst, neem dan contact met ons op, daar zijn we voor en zorgen voor de meerwaarde.

Met onze ruime ervaring en deskundigheid regelen en verzorgen wij uw begrafenis in Kesteren in de Neder-Betuwe. Maar waar dan ook in Nederland zullen wij u met eerder genoemde deskundigheid, specialisme en ervaringen bijstaan. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over bovengenoemde mogelijkheden en tarieven? Graag en geheel vrijblijvend bespreken en informeren wij u van mens tot mens.  Bel 0488-411055 of stuur een e-mail naar info@weversuitvaart.nl 

Uw advies om onze moeder op te baren op haar woonkamer in “Zorgcentrum Anker” te Kesteren was de juiste oplossing voor ons gezin.

Bedankt voor de goede begeleiding!

 H. Verwoert uit Kesteren.

 

Neem contact met ons op

Neem contact op