Een begrafenis regelen in Veenendaal

Een begrafenis regelen in Veenendaal – Gemeente Veenendaal

Voor het regelen van een passend afscheid en de begrafenis in Veenendaal in de Gemeente Veenendaal staan wij u, met onze dienstverlening, bij. Wij helpen uw uitvaart persoonlijk en luisteren na de wensen van u, regelen en verzorgen wij het! Omdat onze betrokkenheid met Veenendaal groot is kunnen wij u hierdoor nog beter terzijde staan. Het kennen van de gebruiken, gewoonten en tradities, maar ook de locaties om een waardig afscheid voor u te organiseren is bij ons bekend. In Veenendaal zijn er vier begraafplaatsen. De bekendste en waar de meeste begrafenissen plaatshebben is de Algemene Begraafplaats De Munnikenhof, verder zijn er nog de oude begraafplaats(en) aan de Weverij. (Deze oude begraafplaats heeft twee ingangen namelijk: “Kostverloren” en “De Weverij”). Verder heeft Veenendaal nog een Joodse Begraafplaats en een RK-begraafplaats.

In Veenendaal, maar ook in de gehele regio zijn wij er voor u. Wij helpen u voor een begrafenis volgens uw wensen. Zomaar enkele mogelijkheden van een begrafenis in Veenendaal hebben wij voor u in de hieronder genoemde opsomming weergegeven.

Een betekenisvolle begrafenis geeft meerwaarde, wij regelen dat voor u in Veenendaal!

  • Een eenvoudige ingetogen begrafenis
  • Een kerkelijke begrafenis volgens de gebruiken en gewoonten van de desbetreffende kerkgemeenschap.
  • Een uitvaart waarin u zelf veel de regie in handen wilt houden
  • Een maatwerk begrafenis, waarin wij u alles uit handen nemen
  • Een buitengewoon, bijzondere ceremonie en begrafenisplechtigheid, net even anders afscheid nemen
  • Wij wonen elders in Nederland, maar de begrafenis is in Veenendaal. “Wij, familie Wevers, wij zijn er voor u!”
  • U weet nog niet hoe u uw begrafenis wenst, neem dan contact met ons op, daar zijn we voor en zorgen voor de meerwaarde.

Met onze ruime ervaring en deskundigheid regelen en verzorgen wij uw begrafenis in Veenendaal en omstreken. Maar waar dan ook in Nederland zullen wij u met eerder genoemde deskundigheid, specialisme en ervaringen bijstaan. Ook in de acht zorgcentra in Veenendaal zijn wij bekend met de gebruiken en gewoonten aldaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over bovengenoemde mogelijkheden en tarieven? Graag en geheel vrijblijvend bespreken en informeren wij u van mens tot mens.  Bel 0488-411055 of stuur een e-mail naar info@weversuitvaart.nl 

  Onze vader heeft een waardig en stijlvol afscheid gehad.
Midden in de nacht stond u ons bij. U kwam direct na het overlijden van onze vader om ons bij te staan.
Dat gaf ons vertrouwen, rust en duidelijkheid.

Familie A. Ursinus

 

Neem contact met ons op

Neem contact op